Всичко за XBOX360   2 Коментари

Моделите XBOX 360 са два основни вида:   Слим ( Slim )   са новият модел със сензорни бутони и вграден приемник за безжичен WIFI нет.   Старият модел се казват ФАТ  ( FAT )  дебели, нямат безжичен нет, копчетата им се натискат механично не са сензорни при допир  и са малко по- шумни вентилаторите. Slim има и в допълнение букса за Kinekt Камера .  Kinekt сензор може да се монтира и на ФАТ конзола но ще трябва да си търсите външно  захранване, а при Slim няма нужда ,  вградената букса подава 12 волта.

Към днешна дата 2 септември 2014 г  има  3 вида XBOX360.   FAT, SLIM, SLIM E.   Всички тe са хакваеми по два различни начина или по двата заедно:

vidove-xbox-360-otpred-640x

RGH

2-mfr-date-640

Датата на производство MFR DATE  е написана на стикера отзад. Всички XBOX360 се хакват !

widowe-xbox-360-otzad--640x

slim-otzad-640x

Хакването на конзоли Microsoft XBOX  360   може да бъде по два метода нямащи нищо общо един с друг и  се ползват за различни цели.

1-Хакване на DVD rom-a  в конзолата ,  чрез firmware  LT3, LTU, с което тя разпознава записан диск DL+R 8.5Gb, с който се играе всяка игра без изключение и се играе и онлайн без никакви проблеми. Шанса за банване е под 1 %

2. Хакване на биоса ( дашборда )  процесора чрез модчип RGH глитчер , с което на конзолата могат да се стартират всички игри, програми или друго от записан диск, USB, flash, USB  HDD, вградения хард диск или по лан мрежата.  Ако се пробвате да играете онлайн ще последва моментален BAN от мрежата на Microsoft Live.   Ще ви остане възможността да се пробвате в пиратската мрежа LINK , която е твърде нова, твърде нестабилна но все е нещо, пред нищо .

С чип RGH можете да си настройвате менюто както пожелаете, дизайна и програмите са изцяло по ваш вкус.

Ето как изглежда менюто след чипосване с RGH:

file manager

gamechipbg

games

На отделни галерии са игрите за XBOX360, игрите за XBOX Classic , игрите за XBLA- ARCADE, и емулаторните игри.

fsd3

xbox 360 games

xbla arcade games

xbox classic games

Сега да видим как изглежда чипа вътре монтиран на платката и видовете чипове . Те могат да са с различен производител и различна бързина 48 MHZ, 96 MHZ, 150 Mhz  и тн.

rgh

rgh trinity

rgh corona

============================

A сега малко за DVD ROM HACK  LT3 / LTU

1. Хак на DVD rom  устройството с цел разпознаване на записани 8.5Gb +R DL   диск.  Можете да си запишете всяка излязла до момента игра на компакт диск и да я играете. Хакнатия ви DVD ром ще я разпознае като оригинална и може да я играете и в интернет Онлайн в LIVE.  Независимо дали имате или нямате хак, онлайн услугата на Мicrosoft  наречена Live  е платена,  може да си купите ваучер за 3, 6 или 12 месеца, като цената е около 100 лв на година за правото да разглеждате и сваляте Демо игри, да играете срещу други хора по света на Call of Duty, Battlefield , Fifa , Minecraft  и др. Вътре под капака Слим XBOX360 изглежда така :  Забележка, конзоли FAT JASPER, FALCON, HENON, XEPHYR  имат отключен за запис DVD rom и няма нужда той да се сменя с друг.  Само конзоли произведени след 2011 година имат нужда от нов и отключен DVD rom, защото оригиналния е заключен за еднокатен запис в завода.

Цената на отключена платка за слим XBOX 360 CORONA   варира около и над 100 лв . Хакването , тоест узнаването на DVD rom KEY от оригиналния DVD rom и записването на отключената платка LTU  90 лв . Сумарно около 200 лв за да си записвате дисковете сами а не да ги купувате оригинални.  Tака ще спестите доста пари.  Теглите игра, ползвате компютърната програма IMGBURN и избирате 2.4х скорост на запис.  Ако обаче не ви се занимава с компакт дискове и DVD rom процедури идва на помощ RGH чип хакването.  При DVD rom хакването редом соригиналните може да играете и от ваше производство записани дискове.  Рискове и проблеми за конзолата или  онлайн няма.  Конзолата си остава оригинална с обогатен софтуер в DVD rom-a.

DVD ROM LT3

lt3 hack

dg16d5s

хакнатата втора платка заменяща оригиналната зелена за да чете записани дискове

5-ltu-pcb

LTU CORONA

Хубави дискове са Verbatim 8.5Gb +R DL

verbatim 8.5gb

Записването става с програмата IMGBURN на компютъра на 2.4x скорост и на записвачка LITEON IHAS

Дали ще изберете DVD хак или чип хак RGH  зависи изцяло от вашите предпочитания и удобство.  Онлайн ако ще плащате на Microsoft   за акаунт GOLD LIVE  ще ви свърши работа само DVD rom хак  , с чип не може да ви пуснат  в тяхната мрежа  понеже имате достъп до всеки файл  на хард диска и можете да правите каквото си искате като модване на игри, програми…

Онлайн може да играете в LINK системата с чип RGH по този урок

( хакване, ремонт и продажба на конзоли PS3, PS2, Wii, XBOX360 )

 

CFW 4.76/  PS3/ COBRA/ KINECT/ RGH/ LTU/ LT3/ COOLRUNNER/ СЕРВИЗ/ SERVIZ GAMES/ PLAYSTATION MOD

Posted септември 2, 2014 by gamechipbg

2 responses to “Всичко за XBOX360

Subscribe to comments with RSS.

  1. Здравейте,закупих си от магазин хбох 360 500гб.Въпродът ми е може ли да де хакне,защото отняколко места ми казват че е невъзможно.Предварително благодаря и ако е възможно може ли тел за връзка

    Like

  2. Здравейте,закупих си от магазин хбох 360 500гб.Въпросът ми е може ли да се хакне,защото от
    няколко места ми казват че е невъзможно.Предварително благодаря и ако е възможно може ли тел за връзка

    Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: