Продавам Хакнат Сони Плейстейшън 3, PS3, CFW 4.76 HABIB COBRA   Leave a comment

Продавам конзола Sony Playstation 3 slim model CECH 2504, DATE CODE 0c.

Конзолата е софтуерно разкодирана без отваряне и със запазване на гаранцията. Пристигна от склад с фабрична версия OFW 3.55.  Тази версия няма защита   и с една  обикновена флашка през USB  се инсталира максималната и най-стабилна за момента напълно отключена версия HABIB / COBRA  CFW 4.76.  Може да се инсталира какъвто и който и да било хакнат софтуер, REBUG, HABIB, COBRA, ROGERO, FERROX, ZERO, KMEAW .  Кой хакнат  софтуер ще бъде инсталиран няма никакво значение, може да бъде сменен с друг за 5 минути.  Конзолата има гаранция 12 месеца поради наличния гаранционен стикер.  Предимство на хакнатия софтуер HABIB / COBRA   е поддръжката на  NTFS  преносими USB  HARD DRIVE, USB  флашки,  ROGERO  вижда също външни но  само FAT32.
Подобни оферти за нови конзоли са изключителна рядкост и дефицит.  Вграденият хард диск е с обем 160Gb.  Това може да се стори малко на някой, който не е запознат че COBRA софтуерен хак разрешава всички нови или стари игри за SONY PS3, PS2, PS1  и MKV, 3D, DIVX, видео филми, се стартират освен от вграденият HDD и от всеки преносим USB хард диск.   Въпрос на избор  е да си харесате преносим хард диск, който не е претенциозен, всеки става освен за друго и за Плейстейшъна. Не е необходимо специално форматиране, а само най-обикновено COPY / PASTE  на изтеглени безплатно от интернет игри и филми. Време  е за снимки:

хакнат плейстейшън 3

продавам разкодирани PS3

cech 2504

гаранционен стикер

кутия

В конзолата на вградения хард диск има инсталирани някой от нашумелите хитови игри, Grand Theft Auto 5, FIFA 16, Assassin creed 4 Black Flag, Battlefield 4.   Инсталирани са също Multiman version 4.76 Showtime  Multimedia Player за любителите на филми, и Нинтендо емулатор за любителите на Super Mario.

multiman

SCREENSHOT--64-59-asasin4-640x

Налична е една конзола, обикновено всяка седмица идват по няколко но рядко са чисто нови като тази.  Цената е твърда  440 лв . Гаранцията  е 12 месеца и важи докато гаранционния стикер е цял.  Разполагам и с други хакнати конзоли.  На склад  250Gb PS3, 320Gb PS3, 500Gb PS3

комплекта включва:

-Конзола 160 гб вграден хард диск
-Кабел за връзка с телевизор чинч
-Кабел захранващ
-Оригинална опаковка
-Оригинален Gamepad Dulashock 3, Sixaxis

Mоже да се вземе лично от магазина или да бъде изпратен по куриер Еконт .  за заявка тел

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: