Watch dogs, Wolfenstein, Rgh хитове за XBOX360   Leave a comment

Месец май изобилства от силни заглавия в гейминг индустрията.  Игрите на няколко диска създават известни трудности при инсталацията .   Затова  ги има и готови за теглене под формата на папка с авто стартиране.

watch640x

XBOX 360 Slim 250GB Corona

RGH Glitch 2
Dash: 16747
500GB Internal Hard Drive(OEM/Third Party)
FSD 3 rev 775
xexmenu 1.1
DashLaunch 3.12

Важен е диск 2 от него се играе играта и всеки с чип смесва съдържанието на диск едно и диск 2 . И двата диска се екстрактват с програмата Xbox_Image_Browse_v2.9.0.350. Като влезем в екстрактнатия диск 1 виждаме вътре папки installation1 and installation2 . Влизаме в installation1 копираме всичко и пускаме в диск 2. Същото правим и с installation2 . Влизаме в installation2 копираме всичко и пускаме в диск 2. Играта се играе от диск 2. Стартиращият файл не е defult.xex a e game.xex

Ето и малко реклама  на играта,  макар на мен да ми изглежда  куха реклама

Развиваща се в Чикаго, където централната мрежа от компютри свързва всеки и всичко, Watch_Dogs разглежда въпроса за влиянието на технологиите върху обществото. Впуснете се в мисия по въздаване на справедливост според собствените си разбирания и използвайте града като оръжие.
Преплетената мрежа на Чикаго е позната като Централна операционна система (ctOS) и контролира почти изцяло технологиите и информацията в града – включително и ключови данни за всеки от гражданите.
Вие играете в ролята на Ейдън Пиърс (Aiden Pearce) – брилянтен хакер и бивш гангстер, чието криминално минало е довело до семейна трагедия. Докато търсите възмездие за тези събития, ще следите и хаквате хората около вас като манипулирате ctOS с едно кликване на мишката. Ще имате достъп до всевиждащите охранителни камери, ще теглите лична информация, за да установите местоположението на мишената си, да управлявате светофарите и градския транспорт, за да спрете врага си.
Watch_Dogs се развива в жив и дишащ град. С помощта на смартфона на Ейдън упражнявате контрол върху градската инфраструктура. Устройте капан на противника си като манипулирате светофарите в града. Спрете влак и го превърнете в барикада, за да избегнете полицията. Измъкнете се на косъм като вдигнете бързо подвижен мост. Всичко свързано с ctOS може да се превърне в оръжие.
Като жител на Чикаго, където на насилието често се отговаря с насилие, Ейдън се е научил как да подеме битката на улицата. По време на мисията си той ще елиминира враговете си с помощта на повече от 30 традиционни оръжия.
За щастие Ейдън няма винаги да ходи пеша по улиците на Чикаго. Ubisoft Montreal са си партнирали със студия като Ubisoft Reflections – известното студио зад хитовата поредица Driver, за да претворят супер мощни возила в играта. Ще се качите зад волана на повече от 65 автомобила – всеки с модерна физика и управление.
Съвсем новият игрови енджин на Watch_Dogs предоставя невероятни визуални ефекти и страшно увлекателен свят.
Watch_Dogs поставя в ръцете ви не само способностите и предимствата на ctOS, но и ви позволява да проучите многото пластове на самия град Чикаго. Минавайте през сградите, катерете се по покривите и проучвайте опасните подземия на града, за да уловите набелязаната си жертва.

При Wolfenstein  e същото

wolfenst640

The folder structure used is as follows:

Games \ Wolfenstein The New Order \ Disc 1 \ GOD Files.
Games \ Wolfenstein The New Order \ Disc 2 \ Extracted Files.
Games \ Wolfenstein The New Order \ Disc 3 \ Extracted Files.
Games \ Wolfenstein The New Order \ Disc 4 \ Extracted Files.

През 1946 г. Втората световна война бушува из цяла Европа. Макар на някои места съюзниците да са успели да си извоюват предимство, нацистките сили бързо и драматично променят хода на събитията, подкрепени от модерната военна машина на генерал Вилхелм Щрасе-Главата на смъртта (Wilhelm “Deathshead Strasse”). Когато и последната съюзническа атака срещу супер войниците му се проваля, всички надежди угасват. През 1960 г. войната е приключила, а нацистите са триумфиращите победители. Чрез неумолима сила и брутални заплахи те са успели да покорят дори и най-могъщите нации и сега техният режим управлява целия свят с железен юмрук. Вие сте американският герой от войната капитан Би. Джей. Бласковиц ( B.J. Blazkowicz), който трябва да започне самоубийствена контра-атака срещу чудовищните нацисти. Само вие можете да възпрете генерала и да пренапишете историята.
Нападението: преживейте напрегнатата битка от първо лице, докато се изправяте срещу гигантски нацистки роботи, тромави супер войници и елитни шокови войски – всички пресъздадени с невероятни детайли благодарение на id Tech 5 енджина.
Действието: Сред спиращите дъха действия във Wolfenstein ще видите автомобилни преследвания в планините, подводни проучвания, контролирани от вас нацистки военни машини.
Арсеналът: събирайте свръх модерни нацистки технологии. Прониквайте в секретни лаборатории и силно охранявани оръжейни складове, за да подобрявате инструментите си за унищожение.
Арсеналът: събирайте свръх модерни нацистки технологии. Прониквайте в секретни лаборатории и силно охранявани оръжейни складове, за да подобрявате инструментите си за унищожение.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: