Продавам нов хакнат XBOX360 Slim E, Corona ver 5, 250 Gb, RGH chip TX Coolrunner CR3 Lite   Leave a comment

Продавам нов хакнат XBOX360 Slim E, Corona ver 5, 250 Gb, RGH chip TX Coolrunner CR3 Lite.

Сега за коледните празници декември 2013г  по Хипермаркетите  циркулира новият модел XBOX360 SLim E в двете си разновидности 4Gb  или 250 Gb .  Желателно е да имате вграден хард диск за да съхранявате на него игри.  Можете да изберете да ползвате оригинални игри и тогава разкодиране не ви е необходимо.  Аз смятам че ползването на оптичен компакт диск е отживелица но всеки с предпочитанията си. За такива като мен, които искат да са модерни и цялата колекция да бъде на хард диск, вграден, външен преносим USB  или друго  е чипосването с RGH чип.  Или така нареченото модване, отключване, хакване, глитчване, синоними на едно и също явление, свързано с  теглене на нови или стари игри за XBOX Classic, XBOX360, PS1, PSP.   Лично аз съм фен на PS1 заглавията като TEKEN3, Mortal Combat Trilogy , Crash Bandicot и много други  стари хитове за Плейстейшън 1. Вървят от хард диска с емулатор за PS1.  XBOX Classic игрите също са интересни.  Има около 556 игри съвместими с вашият XBOX360. Можете удобно да ги разположите на вградения хард диск и всеки който ползва компакт дискове да ви завиди.  Той трябва да става и да сменя компакт дискове, да се притеснява от драскотини, да ходи до магазин да ги купува или да ги поръчва онлайн.  И половината заглавия на това което можете да изтеглите от торент тракери не може да се намери в търговската мрежа.  За изтегляне има всичко например в любимият ми  THEPIRATEBAY.ORG.

Разкодирането може да бъде напеавено по избор в един от двата варианта:
1. Отключване на DVD rom-a вграден в конзолата за да прочете  записан компакт диск.  Ползват се двуслойни +R  DL 8.5 Gb Verbatim  дискове.  Можете да ползвате и двуслойни HP, RIDATA, MAXELL но са далеч от качеството на Verbatim.
Записването става на записвачка Liteon IHAS  на 2.4х скорост .  Може да запишете и диск на друга записвачка но трудно ще съберете новите игри , тъй като диска събира със 100 Mb по-малко и ще стигне до 97%.   Това не е пречка за 90%  от игрите  да ги играете но ако искате и онлайн да играете в платената мрежа на Microsoft наречена XBOX LIVE  е силно препоръчително да се позлва записвачка LITEON IHAS.  Има ги все още в EBAY да се продават.  Ако обиколите компютърните фирми  може да се сдобиете от някой стар компютър с такава SATA  интерфейс.
Единствения начин да се играе онлайн в LIVE  е със записан диск Verbatim и хак на DVD rom-a  и този хак  се нарича LT3 или LTU .  Lite Touch Ultimate . Цената на един такъв диск Verbatim e около 3 лв на дребно а на едро може и под 2 лв да се намери.   Разлика между записан диск и оригинал няма !  Обаче в цената има и то голяма . Предпочитам сам да си дръпна играта безплатно на компютъра с програмата BITTORRENT и срещу 3 лв за Verbatim  да я играя.  Ако сте патологични фенове  на кутийките и картинките можете да си вземете кутия за 60 стотинки от магазина и срещу 1 лев да ви принтират цветна обложка в някой копир център.  Записването на дискове  за XBOX 360 става с програмата IMGBURN,  а преди запис изтеглената игра се проверява с програмата ABGX360

verbatim

2. Хакване на цялата система с чип RGH, glitch hack , Reset glitch hack . Заобикаляне на компакт дисковете и DVD ROM-a. 

Този вид отключване на XBOX360 има много предимства и един малък недостатък, който обаче не вълнува голяма част от хората.  Ако имате чип RGH  няма да ви пуснат  в платената мрежа на Microsoft LIVE.   Чудите се дали ще изтървете нещо ако не влезете в Live ?   Изброявам какво може да правите в LIVE.   Има цели игри за теглене платено или безплатни демо игри за да се зарибите и да плащате с кредитна карта.  В LIVE  може да играете онлайн срещу други хора , които също са платили за Live и имат същата игра.   Например се стреляте в Call of Duty срещу други, или играете на FIFA 14  с някой от друга държава.  Плаща се около 100 лв на година за достъп до LIVE .  От там насетне само демо игрите са безплатнивсичко друго се плаща. Допълнителни нива, DLC,  аркадни игри XBLA,  цели игри и тн.

Ако тези оналйн неща не ви вълнуват си слагате чип и дърпате безплатно от любимите ви сайтове.  В основата на този хак е чип глитчер на базата на XC2C64A.   Чипа служи да осигури цифров подпис свързан с лицензите и то само в началото при зареждане на системата. Чипа пулсира на всеки 5 секунди и подава електронен шум към процесора в конзолата . След 3-4 или максимум 10 цикъла по 5 секунди процесора възприема шума като валиден цифров подпис и конзолата изгрява без защита и готова да пусне дори Playstation 1 игри  освен XBOX 360.

matrix-glitcher-CR3Lite.-Squirt-RGH

Всеки XBOX360 Slim може да се хакне с един от двата метода  DVD vs  RGH.  И двата приложени на един и същи XBOX360 нямат грам смисъл, изберете само единия хак.  С чип имате файлов менажер за COPY PASTE . Игрите са ISO не забравяйте да ги раздробите или екстрактнете с една от двете програми за това  ISO2GOD, или XBOX image Browse .  Вградения хард диск е FATX, a външни хард дискове вижда конзолата само ако sa ФАТ32 . Всички USB флашки са такива  но големите хард дискове  особено преносимите не са. Можете да сменяте от FAT 32 на NTFS или от NTFS  на фат с едно цъкване с мишката.  Форматирането изтрива всичко от хард диска , внимавайте с това.  Аз лично си прехвърлям игрите от компютъра с бърза USB флашка 16 Gb . Скоростта и на запис е 25 мб / сек  и ви съветвам да си купите такава, защото има отчайващо бавни и боклучави флашки.  От компютъра я забивам в XBOX360 и прехвърлям с COPY/ PASTE  на вградения в конзолата.  Може и по лан кабел да прехвърляте като скоростта е 8 мб / сек , ако са много файлове в разархивираната игра  като на Resident Evil 6, по лан кабела става адски бавно но с бърза флашка е ОК .

Супер флашка и бавна флашка

Продавам ето този вид конзоли разкодирани и нови. модел 2013 г цена 499лв ( ограничени количества ) !

хакнат xbox 360mfr date xbox 360

xbox 360 E

HDD 250 gb HDD-250-gb

RGH slim 360E

fsd3

haknat xbox 360

А сега и любимите ви въпроси.   Има ли гаранция конзолата?   Не  няма, имала е преди да се отвори и да се сложи чип. А дали е нова ?  Произведена е октомври 2013 г .

Цена 499 лв до изчерпване на количествата . Винаги може да донесете ваша конзола за отключване .

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: