XBOX360, Grand Theft Auto V XBOX360, излезе !   Leave a comment

На 13 септември излезе дългоочакваната игра GTA 5 за XBOX360.  Работи както на хакнати DVD roms с LT3, LTU, така и на чипирани конзоли с монтиран RGH  modchip.  Следва резюмето за играта първоначално представено на страницата на магазин Пулсар.  Можете да си закупите играта от тях на 17 септември а ако не ви се чака елате  в нашето ателие за разкодиране на конзолата ви PS3, XBOX360,  или за копиране на играта на хард диск или флашка.

xbox 360 gta 5

Разработена от създателите на серията Rockstar North, Grand Theft Auto V е най-голямото и най-амбициозното заглавие в поредицата към днешна дата. Развиваща се в обширния град Лос Сантос и околностите му, Grand Theft Auto V ви дава свят с неповторими мащаби и детайли, кипящ от живот – от високите планински върхове до дълбините на океана.

Лос Сантос (Los Santos) е обширен, огрян от слънцето метрополис, населяван от гурута, проповядващи здравословен начин на живот, старлетки и залязващи звезди, който някога е пораждал завистта на Западния свят, а сега се бори за оцеляване в ерата на икономическа нестабилност и евтини телевизионни риалити програми.

Насред хаоса трима много различни един от друг престъпници кроят собствените си планове за спасение и успех: уличният хулиган Фраклин (Franklin) търси реални възможности и сериозни пари; бившият затворник Майкъл (Michael), чието пенсиониране далеч не е толкова розово, колкото е очаквал; и побойникът Тревър (Trevor), подтикван от шанса за отбелязване на следващия висок резултат. Останали без други опции, тримата рискуват всичко в поредица дръзки и опасни обири, които могат да уредят спокойното им съществуване.

Като най-големия, динамичен и разнообразен отворен свят, създаван някога, Grand Theft Auto V смесва развитието на разказа и гйемплея по нови начини, докато вие непрекъснато се прехвърляте в животите на тримата водещи персонажи, за да се запознаете с всички аспекти на историята.

Налице са всички класически елементи на революционната поредица, като е обърнато огромно внимание на детайлите и мрачното, саркастично отношение на Grand Theft Auto към съвременната култура. Същевременно ще се насладите на новия и амбициозен подход към мултиплейъра в отворен свят.

За да ви осигури възможно най-доброто преживяване за толкова мащабен и детайлно пресъздаден свят, играта ще има изисквания за инсталация на вашата Xbox 360 конзола. Grand Theft Auto V идва под формата на 2 дискa. Първият диск ще бъде използван за задължителна еднократна инсталация, а вторият за да играете играта. След инсталацията ще можете да се наслаждавате на Grand Theft Auto V и Grand Theft Auto Online, без да има нужда да сменяте дисковете.

Началната инсталация ще изисква Xbox 360 Hard Drive или външна 16GB USB флаш памет (продава се отделно) с поне 8GB свободно пространство. Ако използвате USB флаш памет, тя трябва да бъде поне USB 2.0 с минимум 15mb/s скорост на разчитане и форматирана за използване с Xbox 360. За оптимално представяне се препоръчва да използвате нова USB флаш памет.
gta-5-wallpaper-4cac6c13ec15c64b5a748ea7255de17d_6c89bb

инструкции за инсталиране :

1. Запишете двата диска ISO на +R DL 8.5gb диск с IMGBURN. Disc 1 е инсталационен и прехвърля едни 4 файла от директория 545408A7 \ 00000002 на вградения ви хард. Играе се с диск 2 в DVD рома
2. играете онлайн или офлайн, офлайн до 17 септември, защото банват по-рано
3. изисква минимален дашборд 16202
4 ако сте с RGH конверт с ISO2GOD само диск 2 и прехвърляне тук HDD\Content000000000000000\545408A7
5. Играете
6. Играта е абсолютен хит
7.Ако играта ви хареса купете оригинала !
8 Диск 1 се екстрактва с Xbox Image Browser v2.9 Build-0350, а не с ISO2GOD !!! И не се копира цялото съдържание на екстрактнато от диск 1 а само папката 545408A7 от диск 1. Вътре има едни 4 файла по 2 гигабайта. Те са важните.

За контакти тел 0876-105525, 0892-721043, инж. Валентин Георгиев, скайп  gamechipbg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: