RGX софтуерен хак за всеки XBOX 360, Слим или ФАТ, без значение версията на системния софтуер. Dashboard 16203 отключване с Coolrunner TX   Leave a comment

Ако трябва да представя новината от трети март 2013г , тя ще изглежда така:

-Всички XBOX 360 независимо какви, независомо с какъв софтуер  се хакват с модчип RGH. RGH ( съкращение от ресет глитч хак )  се осъществява за всяка конзола благодарение на новият софтуер  RGX ( преди беше DGX и софтуера беше в чип ).

rgx

Хакването на XBOX 360 конзоли може да бъде по два начина:

1- ДВД ром хакване, софтуера от DVD  устройството се чете, променя и записва обратно. Така разпознава записан диск. Софтуерния хак за ДВД ром се нарича  LT 3.   За конзоли ФАТ  всички подлежат на LT3.  За Slim  XBOX 360,  може да се чете и променя софтуера в ДВД рома, но не може да се запише, защото устройството е за еднократен заводски запис.  МОже обаче да се купи отключен пиратски DVD rom, който струва  65 евро.  С него се играе онлайн на записан диск съвсем спокойно.

2-Втория вид хак за всеки Хбох 360  е RGH, чипване с модчип запоен вътре на дънната платка.  С този хак се премахва цялата защита на Хбох 360 и игра може да се пусне  по всички варианти. От USB flash, от преносим USB DRIVE,  от записан диск,  от вградения в конзолата хард диск , или по лан кабела .   Има два недостатъка, първия че за да сработи чипа при начално пускане на конзолата се чака 20-30секунди или до минута . Втория недостатък  е че онлайн не може да припарите. В мрежата LIVE  ще получите моменатлен бан ( забрана за влизане в мрежата на Майкрософт ).   Може да прочетете как можело да се играе онлайн с чип.  Това  е вярно ако си направите регистрация в сайта http://link.jqe360.com/.
Той  е пиратски и колко ще съществува зависи от търпението на Microsoft.  Също така е  безплатен , което означава че никой не е заинтересован от поддръжката. Забива, изхвърля от игра, или изобщо няма да може да влезете с часове.  Моята задача е да ви представя нещата такива каквито ги виждам аз необвързани и без да съм заинтересован от прекомерна реклама.
Двете най-силни заглавия според мен за онлайн игра срещу други хора са FIFA13,  Call of Duty black Ops 2.

Инж. Валентин Георгиев 0877297837  скайп Gamechipbg

Бул. Владислав блок 29, вход А, Гранд MALL ( Автогара )

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: