Даунгрейд на PS3 конзоли   1 comment

Описание

За PS3 SLIM конзоли и PS3 FAT конзоли (с NOR или NAND флаш памет) с по висока версия от 3.56 (включително) и нагоре (включително версия 4.75) – е възможна  процедура по хакване -> Хардуерен даунгрейд, или ъпгрейд. Гледайте стикера на конзолите, не всички Плейстейшъни разрешават тази процедура по хакване.  Конзолите имат залепен стикер и от него може да се ориентирате по дата кода и модела :  Новата версия системен софтуер от юни  2015 г е версия 4.75 и се хаква идеално.

ps3 downgrade

даунгрейд PS3

Всички FAT модели PS3 подлежат на Даунгрейд ,без значение от моделите,версиите или дата кодовете

FAT PS3

 

fat downgrade

стикер

 

 

– От SLIM моделите последният модел който подлежи на Даунгрейд е произведен лятото на 2011 г и е с DATE CODE 1A, над това всички останали модели не подлежат на Даунгрейд.  Нехакваеми са 1B , 1c, 1d, 2A,2B,2C,2d,3a, 3b,3c, 3d, 4a и така нататък.
– Всички PS3 SLIM :  с „DATE CODE“ :  9A,9B,9C,9D,0A,0B,0C,0D, 1A подлежат на Даунгрейд ,без значение от версията OFW 4.75 включително.
slim PS3 DOWNGRADE
date code
Стикер от слим PS3
стикер
Когато си купувате конзола PS3 и ровите из обявите  за хакната, имайте на предвид че:  Ако в заглавието видите СТОКИ ОТ АНГЛИЯ, ВНОС ОТ АНГЛИЯ,  това звучи примамливо но  в Англия първо качество стоките  са по-скъпи от тук. Следователно тук в БГ  идват  очукани, развалени с дефекти, отваряни за ремонт конзоли без стикери.  По снимките видяхте как изглежда гаранционният стикер. Ако той липсва от техниката сещайте се за „БОКЛУЦИ ОТ кофите в АНГЛИЯ“
Сега да се върнем на хакването на конзолите. Без проблем хаквам PS3 от дата код 7А до 1А  и важи за FAT или Слим.
Ако имате хакнат PS3 можете да си теглите всяка нова или стара игра за PS1, PS2, PS3, PSN  напълно безплатно и моментално на вградения хард диск или на всеки преносим хард диск, който ви се изпречи, както и всяка USB флашка. Менажерите за игри са IRIS MANAGER , или MULTIMAN.  Имат си меню  с удобна навигация и раздели за снимки, филми, музика и игри, файлов менажер за COPY / PASTE
Даунгрейдвам конзоли от 4.75 до версия 3.55 на цена 99 лв .  Даунгрейда обаче е сваляне на версията до старата 3.55, която няма защита и се изтрива всичко по хард диска.  Ако искате да си запазите всичко в харда и профили и сейвове , всичко даже и PSN акаунта  не правя даунгрейд а  ъпгрейд  до 4.75 хакната версия на DARKNET 4.75CFW или REBUG 4.75 CFW.  Taka сте с  хак и максимална версия и не губите нищо по харда . тази услуга е с 20 лв по-скъпа от даунгрейда .
Марин Добрев  скайп GAMECHIPBG  .  Имам договор с куриер ЕКОНТ  и получавам и изпращам куриерски пратки с 20% отстъпка в транспорта както до офис така и до адрес.  Ако ви трябват резервни части, хакване, настройка, ремонт , или цяла хакната конзола с недокосван гаранционен стикер се обадете или елате в сервиза ми.
всичко за хакването на Плейстейшън
Нито един SUPER SLIM PS3 модел CECH  4XXX  не се хаква. Имаше в историята едни платки ODE COBRA / E3  но те са успешно блокирани със софтуер от SONY версия 4.55 от февруари, 4.60 от юни, 4.65 от август.  Ако някъде са ви предлагали ODE като вариант на хак след април 2014 година и са ви взели парите, отивайте да си ги искате обратно.   Има няколко нагли Софиянеца работещи в апартамента на ( Мариета Христова  –  в Младост 3 ) Дано не сте станали техни жертви.
Ако сте прикупчик и мъкнете БОКЛУЦИ ОТ АНГЛИЯ , на едро и по много ще получите специални цени от мен за хакване  на PS3 много тънка лайсна  след договаряне по телефона.
Въпроси неприсъстващи в рекламите:
Дали всеки хард диск става за да си качваме игри?   Да всеки става, PS3  с хак разпознава както FAT32 така и NTFS хард диск.  Вътре се прави папка GAMES  и игрите изтеглени от торент тракерите се слагат вътре. Не се обработват нито пачват нито нищо. Евентуално ако сте дръпнали игра под формата на архив  ZIP / RAR трябва да разархивирате .
Можете ли да гледате филми със субтитри от хард или флашка?   ДА  можете MKV, DIVX, XVID, 3DISO.  Дори големите файлове  над 10 Gb  за филм вървят ОК.
Можете ли да играете PS1/ PS2 игри?  Да можете , PS1  ISO файлове се поддържат от IRIS MANAGER, PS2 ISO игрите са малко по-капризни но тръгват.
Как игрите се озовават на хард диска ?   Ако искате да са на вграденият хард диск в PS3 най-лесно е с лан кабел да си вържете Сонито с лаптопа. От лаптопа ще виждате папките в хард диска на PS3 . От вас се иска да направите COPY / PASTE на любими игри или филми. Moже и с външен хард диск и от него да стартирате или прехвърлите на вътрешния.
Моят скайп за въпроси

Posted септември 6, 2014 by gamechipbg

1 responses to “Даунгрейд на PS3 конзоли

Subscribe to comments with RSS.

  1. Търся PS3 Slim 320GB хакнат нещо може ли да предложите ?Благодаря предварително

    Харесвам

Вашият коментар